Naše jedlá

Jedálny lístok ponúka pestrý výber jedál z kvalitných surovín, od tradičných špecialít po moderné kreácie. Nechýbajú vegetariánske možnosti, dezerty ani výber nápojov pre dokonalý gastronomický zážitok.

Zoznam a číslovanie alergénov v potravinách

  1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné
    odrody).
  2. Kôrovce a výrobky z nich.
  3. Vajcia a výrobky z nich.
  4. Ryby a výrobky z nich.
  5. Arašidy a výrobky z nich.
  6. Sójové zrná a výroby z nich.
  7. Mlieko a výrobky z neho.
  8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para
    orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
  9.  Zeler a výrobky z neho.
  10. Horčica a výrobky z nej.
  11. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l. /konzervanty/
  12. Vlčí bob a výrobky z neho.
  13. Mäkkýše a výrobky z nich.
    Pôvod mäsa : SK- Slovensko, IRL- Irsko, HU- Madarsko, FR- Francúzsko, ARG- Argentína

Platnosť jedálneho lístka : 11/2025
Hmotnosť mäsa je uvádzaná v surovom stave.
Za polovičné porcie účtujeme 70% z pôvodnej ceny.